Over Lorenzo

Mijn eerste projecten…

Ik ging, als vijfjarige knul, dolenthousiast aan de slag. Ik was klaar voor het echte werk, want had even daarvoor een professionele timmerkoffer gekregen van de Sint. De vorige had afgedaan omdat er een echte houtkrullen producerende schaaf in ontbrak. Geef toe: voor een schrijnwerker in spe was dat werkelijk not done. Ik had de schaaf nodig om mijn creaties te perfectioneren: een hangar voor mijn miniatuur tractoren, een voetbaltribune voor mijn Legoventjes, een stal voor de boerderijdieren, … . Het gereedschap dat ik nog miste, haalde ik subtiel op dinsdagavond uit de bestelwagen van mijn vader, zodat de werken op woensdagnamiddag naarstig konden worden verdergezet. Ook de voorraad houten planken en silicone in het atelier verdween soms zienderogen. Niet zo fijn voor de planning van mijn vader, maar de liefde voor het vak die hij in mij zag bloeien, maakte hem mild en trots.

Zo kregen mijn eerste creaties vorm, met een toewijding die deed vermoeden dat ik mijn stiel toen reeds had gevonden. Er zouden vele projecten volgen.

Mijn kennis als gediplomeerd interieur vormgever enerzijds en kunde als doorgewinterd houtbewerker anderzijds, vormen de basis van mijn jarenlange ervaring. Net die ervaring is mijn beste leermeester geworden en zorgt ervoor dat elk project door en door persoonlijk wordt.
Mijn dagelijkse passie voor het hout en alle facetten van zijn bewerking, maakt van uw interieurdroom ook die van mij, net zoals bij die allereerste creaties.

OFFERTE AANVRAGEN

Wees zo gedetailleerd mogelijk in uw bericht.
We doen er alles aan om zo snel mogelijk een antwoord te geven op uw vragen.

  voornaam *

  familienaam *

  e-mail *

  telefoon

  onderwerp

  Waarmee kunnen we u helpen?